Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Σάββατο 10 Μαΐου 2014


Κατάγεται από την Κύμη Ευβοίας (πατέρας) και την Πύλο Μεσσηνίας (μητέρα), γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.
Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών.

Σπούδασε στο τμήμα Βιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της (MSc)στην Γενετική στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Σήμερα ολοκληρώνει τη διδακτορική της διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα τα αδενικά καρκινώματα του τραχήλου της μήτρας και την εξέλιξή τους τα τελευταία χρόνια στον Ελληνικό πληθυσμό.

Παράλληλα εργάζεται εδώ και 11 χρόνια ως υπεύθυνη στο τμήμα Μοριακής Διάγνωσης του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια και παράλληλα είναι μέλος διαφόρων ερευνητικών ομάδων. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι Αναπληρωματική Βουλευτής Β’ Πειραιώς των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενώ έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος Κορυδαλλού (1998-2002).

«Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας!
Ως υποψήφια ευρωβουλευτής του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα αγωνιστώ για την Ευρώπη των λαών, των ηθών και των αξιών, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην υγεία των πολιτών, ενάντια στα μνημόνια της καταστροφής, σταθερά προσανατολισμένη στην ανθρωπιστική παιδεία.

Άμεσες προτεραιότητές μας παραμένουν η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και η επιστροφή του κατοχικού δανείου καθώς και η διαγραφή του επονείδιστου χρέους.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ!».

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -