Posted by : Ανεξάρτητοι Έλληνες Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Κατοικεί στα Τρίκαλα Θεσσαλίας & στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από Πάτρα. Είναι διαζευγμένη κι έχει αποκτήσει μια κόρη.

Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο
Κτηνιατρικό Τμήμα του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Master of Science Ιχθυολογίας (University of Stirling) και Διδακτορικού τίτλου Ιχθυοπαθολογίας (University of Stirling)
Στη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει εργαστεί ως κτηνίατρος

ζώων συντροφιάς, ως ερευνήτρια στο ΕΘΙΑΓΕ και στο εξωτερικό, ως «Υπεύθυνος Κτηνίατρος» του Υπουργείου Γεωργίας & Αλιείας της Μεγ. Βρετανίας με απόσπαση στον Δήμο του Stirling, στο Τμήμα ελέγχου τροφίμων ζωϊκής προέλευσης.

Επίσης ως Σύμβουλος σε μονάδες εκτροφής ψαριών. Από το 2000 είναι τακτική καθηγήτρια στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει διακριθεί με υποτροφία του ΙΚΥ για μεταπτυχιακές σπουδές στην Σκωτία και Αμερική και Υποτροφία του Οργανισμού Οικονομικής Αναπτύξεως και Συνεργασίας (OΟΣΑ) για μεταδιδακτορική Υποτροφία στον Καναδά.

Ομιλεί την Αγγλική, την Γαλλική και την Iταλική. Συμμετέχει σε
πολλές επιστημονικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και διετέλεσε αντιπρόσωπος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Ελλάδας (ΙΝΚΑ) στην Ε.Ε. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τ.μέλος της επιτροπής αγροτικής πολιτικής.

Ο λόγος που αποφάσισε να κατέβει στις ευρωεκλογές με το Κίνημα των
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι γιατί πιστεύει σε μία Ευρώπη των εθνών -κρατών όπου όλες οι χώρες θα είναι ισότιμοι εταίροι και όχι σε μία ομοσπονδοποιημένη Ευρώπη.

http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=4403

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

email επικοινωνίας

email επικοινωνίας
hellasineuropeanel@gmail.com

Παρουσίαση των Υποψηφίων του Ευρωψηφοδελτίου

Blog Archive

- Copyright © Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ανεξάρτητοι Έλληνες- Powered by Blogger -